Om Yogan

KUNDALINIYOGA 

Är en rolig mjuk och dynamisk träningsform för hela dig! Den passar alla typer av människor.

Kundaliniyogan innefattar  kroppställningar, rörelsemönster, handpositioner,  andningstekniker,  mängder av olika meditationstekniker,  fokuseringstekniker och djupgående avslappning. En teknik för att skapa balans i kropp själ och sinne.

Kundaliniyoga översätts med livsenergi. Genom att träna yoga stärker man nervsystemet och frigör blockeringar i kroppen, vilket gör att man man får ett ökat energiflöde och mer livskraft.

Kundaliniyoga är en uråldring träningsmetod med utmärkta verktyg som ger både energi och balans, självkännedom och hälsa, både fysiskt, mentalt och emotionellt. Den bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avslappning.  Den bygger på kunskap om människan som helhet och är anpassad till vårt moderna samhälle.  Kundaliniyoga hjälper oss på många plan, bl a  ökar den flexibiliteten i kroppen, stärker och balanserar nervsystemet och hormonsystemet, minskar stressen,  förbättra sömnen och mycket mera.

Kundaliniyogans variation är stor. Du får prova på mängder av olika välgörande  yogapass, andningsövningar och meditationer, och du blir guidad genom passen.

Kundaliniyoga används även som en rehabiliterings metod på många olika sjukhus i Sverige och kallas då för medicinsk Yoga.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s