Kurserna

VÅRENS YOGA 2019 ÄR HÄR!

TERMINSAVGIFT för samtliga kurser:   1650 kr/kurs, 14 träffar.

Välkommen att anmäla dig till en eller flera kurser och möt VÅREN med kraft och glädje

Att yoga är en positiv investering i livet!

 

NYBÖRJARE/MJUK YOGA

Måndagar kl 18.30  start 28/1

Här lär vi oss grunderna i kundaliniyogan. Vid varje tillfälle gör vi andningsövningar, enkla yogapositioner, avslappning och meditation

Passen öppnar upp för dina inre energiflöden så att du kan uppleva en djup innerlig avslappning samtidigt som du kan känna att du sprudlar av energi!

Vi jobbar på att sänka dina stressnivåer så att du orkar hantera din vardag och släppa taget om det som hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut!

Du behöver absolut inte vara vig och vältränad utan du arbetar helt individuellt där du befinner dig just nu. Denna kurs är fantastisk för alla personer oavsett ålder och fysisk förmåga som vill ha lugn och mjuk yoga.

Lärare: Katarina Johansson

Anmälan: 070-674 32 17,  kattijohanson@yahoo.com  (OBS ett s i johanson)

HJÄRTATS VÄG – VITAL OCH STRESSFRI!

Tisdagar kl 18.30  start 22/1.

Vi gör Sköna lugna och ibland mjukt utmanande yogapass som hjälper dig att skapa balans och harmoni på alla sätt i kroppen själen och sinnet!

Underbara kundalini yogapass och meditationer med djupgående läkande avslappning hjälper dig att möta dig själv i stillhet och närvaro bortom tankarnas störande förmaningar och vardagsbrus.

Du får hjälp att släppa taget om stress, spänningar och sånt ligger i vägen så att du kan plocka fram din energi, kraft och glädje som följer med dig in i din vardag!

Passar både nybörjare och fortsättningselever.

Lärare: Annica Bertholdsson

Anmälan: 070 232 10 71,  tillannica@yahoo.se

 

GLÄDJE, INRE STYRKA OCH BALANS

Onsdagar kl 19.00  start 30/1

Här är en fantastisk kurs för dig som vill plocka fram ditt inre sanna jag för att kunna leva livet i glädje och balans!

Vi gör ibland lite lugna ibland lite mer kraftfulla pass där du kommer i djup kontakt med dig själv och kan utveckla din förmåga att kunna uppleva din inneboende kraft stabilitet och närvaro.

Kundaliniyogans fantastiska tekniker ger oss användbara verktyg att vara sanna mot oss själva och fatta kloka beslut utifrån våra hjärtan. Detta gör att vi stärker oss själva inifrån, blommar ut och kan leva ut i vår fulla potential.

Vi blir medvetna om våra inre blockeringar och motstånd, så att vi kan lösa upp och möta dessa så att vi vågar vara oss själva.

Så ta ett djupt andetag och dyk in i kundaliniyogan och lär dig surfa med på livets vågor!

Lärare: Katarina Johansson

Anmälan: 070 674 32 17,  kattijohanson@yahoo.com 

NYBÖRJARE/BALANS OCH LUGN

Torsdagar kl 18.00  start 24/1

En kurs för dig som aldrig tidigare yogat, eller föredrar lugnare och mjukare yoga.

Vi gör yoga för hälsan och välbefinnandet. Här finns inga prestationskrav eller omdömen. Passar alla! Alla kan vara med! Om så  känner dig stel, trött eller stressad!

Övningarna består av enkla rörelser i takt med andningen och du gör dem i din egen förmåga och dagsform de hjälper att mjuka upp stela och spända muskler och leder, ryggen, höfterna och nacken.

Du lär dig andas rätt, varva ner och landa i kroppen så att stress och spänningar släpper sitt grepp.  Du lär dig lyssna inåt,  hitta lugnet bortom alla tankars högljudda vardagsbrus.

Här ges utrymme för vila och avslappning. Vi avslutar yogapasset med en välgörande meditation som förstärker effekterna av yogapasset.

Du får med dig verktyg att använda dig av i din vardag. Många upplever sig själva mycket lugnare och gladare.  Mer energi och sover bättre.

 Lärare: Annica

Anmälan: 070 232 10 71,  tillannica@yahoo.se

Annonser

4 tankar om “Kurserna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s