Kurserna

HÖSTENS YOGAKURSER 2023

Kurs start vecka 36 

Kolla in kurserna nedan!

Anmälan/info:  070 232 1071, tillannica@yahoo.se

Begränsat antal platser, så anmäl dig i tid.

Innerligt välkommen! Annica Bertholdsson

 

KRAFT BALANS OCH HARMONI

Onsdagar kl 18.30  start 6/9      14 träffar 1680 kr

En kurs för dig som önskar hitta balans och landa i dig själv i närvaro, lugn och klarhet. Släppa taget och fylla på med energi och låta hjärnan vila. Släppa stressen, spänningar i kroppen och lugna sinnet. Här hittar du verktygen som hjälper dig att slappna av på djupet och få tillbaka energin.

Med hjälp av tekniken och verktygen i den välbeprövade kundaliniyogan stärker och balanserar du hela dig,  kroppen, sinnet och själen.

De sköna och upplyftande yogapassen innehåller rörelseövningar, andningsövningar, koncentrationsövningar meditationer och djupgående avslappning, som hjälper dig att etablera mer stabilitet, glädje, harmoni och närvaroträning, förbättrad sömn och sinnesro och mycket mer i din vardag.

Yogan är ingen sport, ingen tävling eller prestation. Istället lära sig att acceptera sig själv och göra sitt bästa i varje stund utan att köra över sig själv. 

Passar både nybörjare och fortsättningselever. Du jobbar utifrån din egen förmåga. 

Lärare: Annica B 070 232 1071, tillannica@yahoo.se

 

NYBÖRJARE/ BALANS OCH LUGN

Torsdagar kl 18.00  start 7/9     14 träffar 1680 kr

En kurs för dig som är nybörjare, eller föredrar lugnare och mjukare yoga.

Vi gör yoga för hälsan och välbefinnandet. Här finns inga prestationskrav eller omdömen. Passar alla! Alla kan vara med! Om så  känner dig stel, trött eller stressad!

Övningarna består av enkla rörelser i takt med andningen och du gör dem i din egen förmåga och dagsform de hjälper att mjuka upp stela och spända muskler och leder, ryggen, höfterna och nacken.

Du lär dig andas rätt, varva ner och landa i kroppen så att stress och spänningar släpper sitt grepp.  Du lär dig lyssna inåt,  hitta lugnet bortom alla tankars högljudda vardagsbrus.

Här ges utrymme för vila och avslappning. Vi avslutar yogapasset med en välgörande meditation som förstärker effekterna av yogapasset.

Du får med dig verktyg att använda dig av i din vardag. Många upplever sig själva mycket lugnare och gladare.  Mer energi och sover bättre.

 Lärare: Annica B 070 232 1071, tillannica@yahoo.se

 

 

 

Annons

4 tankar om “Kurserna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s