Kurserna

Välkommen till vårvinter YOGA 2021!

Den inleds med hjälp av online zoom. Det blir som om Lycksele Yogacenter kommer hem till dig via etern. Du laddar ner zoom appen gratis i mobilen eller datorn i förväg. Hör gärna av dig om du behöver hjälp angående zoom.

Välkommen med din anmälan!

Annica 070-2321071, tillannica@yahoo.se

LIVSGLÄDJE KRAFT OCH STABILITET

Tisdagar kl 18.30  start 26/1    10 träffar 1150 kr

Vi gör välgörande yogapass och meditationer som hjälper dig att ladda kraft, glädje och stabilitet i kroppen själen och sinnet! Alla aspekter av dig själv får vara med. Allt får vara precis som det är, inga krav eller måsten. Du duger precis som du är!

Kursen hjälper dig att odla förmågan att vara här och nu!

Hitta din djupa inre stillhet. Ditt lugn och din närvaro där vi tränar oss att ta ett steg bakåt och observerar utan att döma eller räkna ut nått. Låta stress och spänningar släppa. Stilla tankebruset. Vi gör yogapass, ibland utmanande ibland lugna pass som jobbar framförallt  med höfterna, ryggen,  axlar och skulder, nacken och käkar.

En bra kurs med effektiva verktyg för dig som önskar mjuka upp och stärka kroppen. Skapa stabilitet och tillit till dig själv. 

Du yogar utifrån dig själv. Passar bäst fortsättningselever. Nybörjare är också välkomna eftersom du jobbar utifrån dig själv och din egen förmåga.

Lärare: Annica Bertholdsson

KRAFT, STABILITET OCH NÄRVARO

Onsdagar kl 19.00 start 27/1 10 träffar 1150 kr

En kurs för dig som önskar komma ner i varv och landa i dig själv. Här hittar du verktygen som hjälper dig tillbaka till lugnet och kraften.

Yogan hjälper dig att skapa stabilitet, trygghet och balans i tillvaron. Mjuka upp och stärka kroppen.  Stilla sinnet och låta hjärnan vila.

Genom andning och fokus träning jobbar vi med att vara närvarande i kroppen genom hela yogapasset, det lugnar och skapar stillhet, som du har användning av i din vardag

Du stärker och balanserar ditt hormon- och  nervsystemet. Får igång energiflödet i hela kroppen!

Lärare: Annica Bertholdsson

NYBÖRJARE/ BALANS OCH LUGN

Torsdagar kl 18.00  start 28/1  10 träffar 1150 kr

En kurs för dig är nybörjare, eller föredrar lugnare och mjukare yoga.

Vi gör yoga för hälsan och välbefinnandet. Här finns inga prestationskrav eller omdömen. Passar alla! Alla kan vara med! Om så  känner dig stel, trött eller stressad!

Övningarna består av enkla rörelser i takt med andningen och du gör dem i din egen förmåga och dagsform de hjälper att mjuka upp stela och spända muskler och leder, ryggen, höfterna och nacken.

Du lär dig andas rätt, varva ner och landa i kroppen så att stress och spänningar släpper sitt grepp.  Du lär dig lyssna inåt,  hitta lugnet bortom alla tankars högljudda vardagsbrus.

Här ges utrymme för vila och avslappning. Vi avslutar yogapasset med en välgörande meditation som förstärker effekterna av yogapasset.

Du får med dig verktyg att använda dig av i din vardag. Många upplever sig själva mycket lugnare och gladare.  Mer energi och sover bättre.

 Lärare: Annica Bertholdsson

Anmälan till kurserna 070-2321071,  tillannica@yahoo.se

4 tankar om “Kurserna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s